maanantai 20. kesäkuuta 2016

4v. Prinsessajuhlat Juhlaprinsessan kanssa


Viikonloppuna meillä vietettiin aivan ihania ja ikimuistoisia tyttären 4v.prinsessajuhlia, joissa oli mukana myös aivan superihana ja upea Juhlaprinsessakin, Lumikuningatar Elsa!
Kameran muistikortti oli pullollaan ihania kuvia ja tunnelmia juhlista, joten pidemmittä puheitta, katsotaan heti aluksi vähän fiilis- ja kattauskuvia.






























Olen nauttinut näistä synttäreistä ja niiden järjestämisestä aivan erityisen paljon. 
Se tunne, kun näkee vilpittömän ilon ja riemun lasten kasvoilla ja olemuksessa, kuulee riemunkiljahdukset ja saa kiitosta myös aikuisilta juhlijoilta... Olen erityisen onnellinen juuri nyt. Nämä olivat synttärit, joita fiilistellään vielä pitkään. Suurin kiitos onnistuneista juhlista kuuluu ihanalle Juhlaprinsessalle, joka oli aivan mielettömän hyvä, niin huikea että olen oikeasti melkein sanaton. On lähestulkoon mahdotonta yrittää pukea sanoiksi jotain sellaista, jonka voi vain kokea.

Mikä Juhlaprinsessa?

"Juhlaprinsessa tuo taian kotiisi. 
Juhlaprinsessa toimii Tampereella lastenjuhlien viihdyttäjänä tarkoituksenaan herättää
sadun taika toteen ja luoda lapsellesi kokemus, jota hän muistelee vielä pitkään! Juhlien ohjelma suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveet, prinsessavierailun pituus sekä juhlijoiden ikä ja määrä huomioon ottaen."

Kahdeksan pientä tyttöä olivat niin onnellisia, että itsekin liikutuin lähes kyyneliin saakka.
Juhlaprinsessan 1,5tunnin mittainen vierailu oli tietysti yllätys lapsille, vanhemmille olin toki asiasta vihjaillut etukäteen mutta lapsille se tuli täytenä yllätyksenä. Uskotte varmaan, että he olivat aivan tyrmistyneitä, kun ovikello soi ja ovella seisoi Lumikuningatar Elsa. Juuri tuo hahmo, joka on luultavasti jokaisen pikkutytön ihailun kohde nro1. Lumikuningatar hallitsi tilanteen aivan huikean hyvin, otti tilan ja yleisönsä hyvin haltuun ja täytyy sanoa että kyllä me aikuisetkin jäimme häntä seuraamaan, niin ihana ja valovoimainen hän oli. Tytöt kysyivät paljon kysymyksiä häneltä ja vastaukset tulivat kuin apteekin hyllyltä. Jokainen tytöistä sai oman kasvomaalauksensa, ja yllättäen jokainen heistä halusi samanlaisen; 
Lumikuningatar Elsan oman kuvan, mitäpäs muutakaan :)
Lisäksi Elsa tanssitti ja laulatti tyttöjä, arvatkaa vaan kuinka ihania he olivat!
Onnekseni tajusin sentään taltioida esityksen puhelimeeni videotallenteena, huh, voidaan siis fiilistellä vielä pitkään!

Juhlaprinsessa toimii siis Tampereen alueella, kurkkaa lisää infoa täältä.
  Lisäksi löydät Juhlaprinsessan myös Facebookista ja Instagramista.

Ystäväni, ihana ripaus tunnelmaa -blogin Heidi teki barbiekakun juhliimme. Heidiin voi aina luottaa, hän tekee kauniita ja erittäin herkullisia täytekakkuja. Tänäkin vuonna kakku oli täydellinen
Heidiltä sain myös osan valokuvista, kiitos niistäkin!







Kertakäyttöastiat halusin juhliin, jottei kaikki aika mene keittiössä häärätessä. 
Haluan aina ennen juhlia tehdä koristeluja ja askarteluja itse, ja tänä vuonna tein niitä Teippitarhan teipeistä. Paperipilleihin taittelin koristeiksi pienet viirit, samoin kuin coctaitikkuihin. Seinää koristi myös viirinauha, johon käytin pinkkiä ja lilaa MT CASA teippitapettia (5cm leveys).
Kiitos vielä ihanille vieraillemme ja yhteistyökumppaneille

Yhteistyössä:
Juhlaprinsessa, vierailusta saatu alennus

15 kommenttia:

  1. On teillä ollut ihastuttavat juhlat! Tuo juhlaprinsessa kuulostaa aivan mahtavalta. :)

    VastaaPoista
  2. Wow miten ihastuttavan tuntuinen juhla on teillä ollut. Voin vain kuvitella fiiliksenne. Hauskaa Juhannusta.

    VastaaPoista
  3. Vau! Varmasti ovat olleet kaikille pikku juhlijoille ikimuistoiset juhlat! Onnea 4-vuotiaalle! :)

    VastaaPoista
  4. Ihania herkkuja ja varmasti oikein mukavat synttärit! Mistä nuo ihanat piparit on tilattu vai oletko ne tehnyt itse? Ihana kattaus :) Itsekin haaveilen, että joskus pääsen moista tekemään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vaaleanpunaiset ja vaaleansiniset pikkuleivät tein itse (tyttären kanssa), ihan perus pikkuleipätaikina ja sokerimassasta päällinen. Sen saa kätevästi "liimattua" pikkuleivän päälle, kun sivelee kiehautettua vettä massan nurjalle puolelle ja liittää yhteen... aika vaikea selittää, mutta toivottavasti ymmärrät, mitä tarkoitan :)

      Poista
  5. Upeat juhlat teillä!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Micu! Voin todella suositella Juhlaprinsessaa <3

      Poista
  6. Moi! Todella suloiset synttärit :) Kiva idea tuo Juhlaprinsessa kunhan meidänkin neiti vähän kasvaa 👍🏼
    Hei laitoin sulle sähköpostia erääseen virkkausohjeeseen liittyen muutama päivä sitten, oletkohan saanut sitä?:)

    VastaaPoista
  7. Ihanat juhlat! Voin vain kuvitella pienten Elsa-fanien tunnelmat oikean Elsan saapuessa juhliin! Menisi aivan täydestä täälläkin! Onnea 4-vuotiaalle!!!

    VastaaPoista
  8. Vautsi! Ihana idea! Ja hieno ohjelma lastenjulhiin :)

    VastaaPoista